So, you're ready for the next pulse?

We're glad to help.

Portfolio

SoccerShares - De dynamische voetbalpoule

SoccerShares - De dynamische voetbalpoule

Dankzij de meest dynamische voetbalpoule van Nederland is niet langer alle hoop verloren wanneer de eerste ronde niet de voorspelde uitslag had. Met SoccerShares kun je nu ook tijdens het WK elke dag het verschil blijven maken!
Yummly - Het nieuwe koken

Yummly - De beste site voor recepten

De nieuwe manier van koken, gerechten samenstellen aan de hand van wat er in huis is, allergie of religie - Yummly kan het. Voor Yummly heeft Next Pulse de zoek- en beheerfuncties gerealiseerd. Op dit moment bevindt Yummly zich in een besloten testfase.
TimeTrck - Time is money

TimeTrck - Time is money

TimeTrck is een online tool om eenvoudig en snel de tijd te registreren die besteed wordt aan een bepaalde taak. TimeTrck is uitgegroeid van een in-house tooltje tot een gratis beschikbaar en veelgebruikt hulpmiddel voor freelancers.
Zatista - The way to buy art online

Zatista - The way to buy art online

Zatista is de plaats op het internet om op een veilige manier nieuwe en unieke kunst te kopen en verkopen. NextPulse heeft voor Zatista onder andere delen voor de afhandeling van aankopen en internationalisatie ontwikkeld. Daarnaast wordt er blijvend gewerkt aan verbeteringen van het systeem.